Over Bewust Competent

Ken jezelf en doe wat werkt

New insights every day!

New learning results every day!

New contacts every day!

Onze missie en visie

Het is mijn persoonlijke missie om leren, trainen en coachen daadwerkelijk tot resultaat te laten leiden. Ik heb te vaak gezien dat het resultaat van leren en ontwikkelen te weinig tot uitdrukking komt in de praktijk. Dat moet en kan anders. Het vraagt om bewustwording, persoonlijke verantwoordelijkheid en commitment. M’n aanpak, bij welke opdrachtgever dan ook, zal daar altijd een beroep op doen.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen écht het verschil maken in het bereiken van resultaten. De mens ziet, voelt, bedenkt en handelt. Alles wordt daardoor beïnvloed. Ontwikkelen van mensen is dus een voorwaarde voor succes. 

Ervaringen over Bewust Competent

Al sinds augustus 2016 begeleidt Bewust Competent vele verschillende teams en individuen, in verschillende type organisaties en bedrijven, in veel verschillende branches. Van corporates tot familie bedrijven, van mkb tot freelancer. Focus op de essentie is in alle gevallen de prioriteit.

Een intensieve periode

Een intensieve periode van trainen heeft onze commerciële buitendienst naar een hoger plan gebracht. De sessies waren open, constructief, confronterend maar vooral heel erg positief! Gabor zijn inzet en enthousiasme, om op een zeer constructieve wijze de afgelopen weken en maanden met het team aan de slag te zijn geweest, verdient een dikke pluim. Zonder hem hadden we deze stap nooit zo snel kunnen maken!

 Duco van den Bergh Eembergen B.V.

Een gedreven persoon

Gabor is een gedreven persoon die in staat is mensen een spiegel voor te houden en ze daardoor inzicht te geven in hun gedrag. Ik heb hem leren kennen als integer en oprecht. Nogal anders dan de gemiddelde coach/trainer en dat is hard nodig in een wereld die razendsnel veranderd.

 Rogier Hazeu – Director at Nefkens

Unique experiences

Creative, strong interpersonal sensitivity, not a trainer from the book..adepts himself to the group and the transformation they are going through. I had several unique experiences within team coaching with gabor in transformation of group and individuals, way of working, get more out of business and life balance.

 Joost Smaal – Unilever

Over Gabor

Ik ben een man van de praktijk, trotse vader van vier kinderen, passie voor paarden en een echt “mensen-mens”. Ik heb jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bij verschillende gerenommeerde bedrijven, waaronder Unilever. Mijn pad verliep van vertegenwoordiger tot manager en beleidsontwikkelaar. Al m’n kennis en ervaring is gebaseerd op studie enerzijds en vooral proefondervindelijk ervaren anderzijds. Zowel in de positieve als de negatieve zin. Je kunt mij het beste typeren met de woorden: pragmatisch, gevoelig, sensitief, resultaatgericht en ‘naïef’. Dat compenseer ik graag door samen te werken met mensen die zeer complementair zijn en toch vooral authentiek en kwetsbaar durven zijn. We hebben immers niet de wijsheid in pacht; je kunt alleen maar doen wat je heel graag doet en daarom meestal goed kunt.

Ik werk vaak en graag samen met Theo Hamaekers (oprichter van “Inspiration4you”), Kees Hartveld (bezield acteur en gelukscoach), RoutsLaeven (“alles is onderhandelen”).

Daarnaast beschik ik over een actief netwerk van inspirerende gastsprekers en –trainers. We hebben allemaal één ding gemeen; we gaan voor de essentie en het beste resultaat.

Verder ben ik gecertificeerd NLP-trainer, facilitator voor Systemisch Werk (organisatie en familie), facilitator en bedenker van “Het paard als jouw spiegel“, consultant bij Q4profiles (D.I.S.C. Persoonlijke Stijl & Team Analyses) en Associate Partner bij RoutsLaeven (“alles is onderhandelen”).

Bewust Competent helpt jou met:

Team coaching

Samen echt verschil maken
binnen drie maanden

Talent development

Talenten aan je binden is noodzaak

Commercial impact

Benut je tijd beter en doelgerichter
op basis van persoonlijke groei